Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul www.teaforte.ro, denumit in continuare www.teaforte.ro, este S.C. MAGIE DU CHOCOLAT S.R.L, numita in continuare MAGIE DU CHOCOLAT, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11979/2007 si avand Codul Unic de Inregistrare RO21973341; Capital social: 200 lei. Sediu social: Strada Drumul Padurea Neagra, nr. 19-85, sector 1, Bucuresti

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. MAGIE DU CHOCOLAT isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.teaforte.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Prin accesarea site-ului www.teaforte.ro, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii MAGIE DU CHOCOLAT, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la MAGIE DU CHOCOLAT in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului www.teaforte.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea MAGIE DU CHOCOLAT si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al MAGIE DU CHOCOLAT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care doriti sa raportati incalcarea drepturilor de autor scrieti-ne la extraordinary@teaforte.ro

2. Accesul la informatiile de pe site
MAGIE DU CHOCOLAT garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.teaforte.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MAGIE DU CHOCOLAT fara acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fara acordul scris al MAGIE DU CHOCOLAT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. MAGIE DU CHOCOLAT nu trimite e-mailuri spam.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. MAGIE DU CHOCOLAT nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere. MAGIE DU CHOCOLAT nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata inainte de considerearea ei cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). MAGIE DU CHOCOLAT si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. MAGIE DU CHOCOLAT nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.teaforte.ro. MAGIE DU CHOCOLAT nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MAGIE DU CHOCOLAT oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de MAGIE DU CHOCOLAT de la acest client cu referire la comanda reclamata. Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d) si e), Magie du Chocolat este exceptata de la obligatia de a trimite clientilor sai informatiile privind service-ul postvanzare si garantiile oferite.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura sau bon fiscal va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare
Magie du Cholocolat poate livra produsele catre clientii sai prin soferul companiei sau prin Fan Courier.
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Mihaela Toma / 0741 130 300 / mihaela.toma@teaforte.ro

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face doar in Romania. MAGIE DU CHOCOLAT isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Valoarea taxei de transport si modalitatea de calcul a acesteia este evidentiata in sectiunea Livrare. MAGIE DU CHOCOLAT isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MAGIE DU CHOCOLAT care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua 6.1 in avans a) prin transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru – Trebuie trimisa dovada platii prin mail sau fax catre MAGIE DU CHOCOLAT, altfel comanda nu poate fi livrata, decat dupa intrarea fizica a banilor in contul MAGIE DU CHOCOLAT. b) plata online cu cardul; 6.2 la livrarea produselor. – ramburs. Suma achitata catre agentul societatii de curierat va fi cea evidentiata pe bonul fiscal ce va fi prezent intotdeauna in plicul de plastic atasat coletului. In cazul in care in acest plic nu gasiti bonul fiscal, aveti obligatia de a returna coletul agentului societatii de curierat, MAGIE DU CHOCOLAT suportind in integralitate costurile de transport aferente comenzii.
MAGIE DU CHOCOLAT isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin: a) prin transfer bancar, caz in care dovada platii trebuie trimisa catre MAGIE DU CHOCOLAT la adresa de e-mail extraordinary@teaforte.ro; b) plata online cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati PayU ( “http://www.payu.ro/).Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul MAGIE DU CHOCOLAT. Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Anularea Tranzactiei
Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 zile, in functie de politica acesteia. Conditii de returnare Teaforte.ro ofera garantia legala de conformitate: Magie du Chocolat se angajeaza sa restituie pretul platit de client sau sa inlocuiasca produsul, fara costuri suplimentare, in cazul in care acesta nu corespunde informatiilor de pe site si/ sau de pe eticheta produsului. Aveti dreptul de a returna produsele cumparate, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin e-mail pe adresa noastra (comenzi@teaforte); daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil confirmarea de primire a cererii de retragere, sau contactandu-ne la numarul de telefon: 0741130300. Rambursarea contravalorii produselor returnate se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale: conform OUG 34/2014, contravaloarea produselor va fi returnata in 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, insa Magie du Chocolat poate amana plata pana la confirmarea expedierii coletului retur sau pana la primirea acestuia, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Plata transportului produsului/selor returnat/e va fi suportata de catre client.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul www.teaforte.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera prin intermediul mijloacelor de contact. MAGIE DU CHOCOLAT isi rezerva dreptul de a ignora comentariile si mesajele cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul www.teaforte.ro este gazduit de serverele unei terte companii. Societatea MAGIE DU CHOCOLAT nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. MAGIE DU CHOCOLAT nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.teaforte.ro. De asemenea in caz de nefunctionare a siteului datorata firmei de gazduire MAGIE DU CHOCOLAT nu poarta nici o raspundere. MAGIE DU CHOCOLAT nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul ww