Publicat pe

Nunta sau ocazii festive

Ocazii de neuitat

O camera de zi confortabila este plina de prietene care o sarbatoresc pe viitoarea mireasa. Cadourile in hartie stralucitoare si legate cu panglici elegante sunt asezate unele peste altele pe o masa. Oaspetele de onoare se bucura de o dupa-amiaza linistita impreuna cu cei dragi, fiind surprinsa de cat de speciala o fac ceilalti sa se simta.

Ceaiuri pentru petrecerea dinaintea nuntii 
O petrecere dinaintea nuntii la care sa se serveasca ceai poate fi organizata cu succes intr-o dupa-amiaza. Asorteaza culoarea fetei de masa si a servetelelor la culorile pe care le vei folosi si la nunta. Aranjeaza fiecare loc al invitatilor cu cate o ceasca Café Cup care poate fi folosita in timpul petrecerii pentru a servi ceaiul, dar care poate fi daruita apoi invitatilor drept cadou. O colectie de ceaiuri cat mai variate asezate in cufarul nostru cu ceaiuri Tea Chest le va oferi oaspetilor posibilitatea de a alege tipul de ceai preferat.

Ziua cea mare – Nunta
Pozitionarea invitatilor in sala in care se sarbatoreste nunta a fost vazuta intotdeauna ca un sistem greu de pus la punct. Inlocuieste traditionalele carduri cu numele invitatilor folosind altceva care va pune in valoare stilul tau aparte.

Alege cutiutele Small Tin Tea Forte, pe care le poti personaliza cu numele invitatilor si o urare din partea ta. In acest fel, oferi o marturie cu adevarat speciala si plina de rafinament si ai si o modalitate discreta dar eficienta de asezare a invitatilor la mese.

In ultimele luni te-ai tot gandit la fiecare detaliu marunt al zilei tale speciale, pentru ca stii ca ceea ce face diferenta intre bun si extraordinar este tocmai grija pentru detaliu. Nu uita de serviciul de ceai – o modalitate memorabila de a incheia o masa delicioasa!

Drept cadou de nunta
Ce cadou sa primeasca fericitul cuplu astfel incat sa surprinda stilul lor unic? Tea Forté are accesorii care se potrivesc de minune pentru a crea un moment special in doi si care vor fi cu siguranta apreciate in anii care urmeaza.