Publicat pe

Coltisorul tau de relaxare

Amenajeaza-ti o oaza de relaxare chiar la tine acasa

Tuturor ni se intampla sa avem momente in care simtim nevoia sa ne incarcam bateriile. Termene-limita la serviciu. Lista cu lucrurile ce trebuie facute prin casa care pare pare sa nu se mai sfarseasca. Incercarile de a te ocupa te ocupa de prea multe lucruri deodata, avand sentimentul de esec iminent . Esti constient ca te simti asa, si la fel se simt si prietenii tai. O seara de relaxare la tine acasa poate fi acel ceva de care aveti cu totii nevoie.
Calitatile proprii ceaiului il recomanda pentru relaxare. Se crede ca aminoacizii din frunzele de ceai dau o stare de spirit calma, dar vigilenta, in acelasi timp. Insasi infuzarea ceaiului da acea stare de relaxare. Dupa ce versi apa peste frunzele de ceai, singurul lucru pe care il ai de facut este sa astepti. Simte aroma ceaiului chiar in timpul infuzarii, simte caldura din palmele tale, odihneste-ti ochii in timp ce urmaresti ceea ce se intampla in ceasca ta. Respira.

Pregateste-te pentru starea de relaxare

Rasfata-ti mainile, fata si picioarele cu creme hidratante si exfoliante. In magazine puteti gasi tot felul de dispozitive care ajuta la relaxarea musculara, necesara mai ales pentru muschii spatelui.
Creeaza-ti o lista cu melodii care sa cuprinda melodii cantate de Ella Fitzgerald, Tony Bennet, The Andrews Sisters sau Frank Sinatra. Poti lua in considerare si melodii ale Squirrel Nut Zippers, Brian Sezter Orchestra sau Big Bad Voodoo Daddy.
Aseaza pe o tava ovala ceaiuri din colectia Herbal Retreat de la Tea Forté: Mojito Marmalade, Blueberry Merlot, Cherry Cosmo, Kiwi Lime Ginger, Apricot Amaretto. Poti servi aceleasi gustari care se servesc si la un centru de relaxare de top. Poti lua in calcul o salata de legume verzi, branza de capra si otet balsamic sau chiar un desert rece cu iaurt, fulgi din cereale si fructe. Bucura-te de oaza ta de relaxare pe timp de seara. Un astfel de eveniment poate la fel de bine sa se transforme intr-un obicei.