DESCRIERE CEAI VERDE SENCHA
Ceaiul verde Sencha este tratat la aburi cu măiestrie, rulat și fiert în wok pentru a crea ceaiul perfect. Caracteristica specială a ceaiului Sencha provine din metoda utilizată pentru uscarea frunzelor de ceai. După ce frunzele sunt culese, acestea sunt supuse unui proces de tratare la aburi, apoi frunza este ofilită pentru a reduce umiditatea, după care frunzele sunt rulate în ace foarte fine. Procesul se repetă de trei ori. Certificat USDA Organic și Kosher, acest ceai verde are jumătate cantitatea de cofeină față de ceaiul negru. Așa cum abilitățile sale de distrugere a bacteriilor pot ajuta la prevenirea intoxicațiilor alimentare, poate, de asemenea, ucide bacteriile care cauzează placa dentară.
Origine: Ceai verde organic din Zhejiang, China, pregatit in stil japonez.
NOTE DE DEGUSTARE
Gust: Proaspăt, vegetal;
Nas: Proaspăt, ierbos;
Culoare: Galben- verzui deschis.
Contine cofeina: da
Timp infuzare: 1-2 minute,
Temperatura de infuzare: 80 de grade Celsius.
Ingrediente*: ceai verde
Dimensiuni cutie metalica: 7 cm diametru, 14 cm inaltime. Greutate: 80g
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Certificat organic, producator: CZ-BIO-003.
Distributie ecologica, certificata de SRAC CERT S.R.L., cod: RO-ECO-026.