DESCRIERE CEAI AFRICAN SOLSTICE
Ceaiul African Solstice de la Tea Forté conține soc, care adaugă o adâncime fructată acestui ceai rooibos și este, de asemenea, bogat în antioxidanți. Măceșii roșii rubinii adaugă un echilibru atrăgător între acru și dulce și sunt, de asemenea, bogați în vitamina C, unul dintre cei mai siguri și eficienti nutrienți pentru susținerea imunității. African Solstice este un ceai excelent pentru oricând. Rooibos are un gust plin care se potrivește bine cu lapte și zahăr ca un ceai de mic dejun fără cofeină. La fel, o notă de vanilie și fructe de pădure adaugă o atingere de dulceață care poate încânta după cină sau ca o gustare la amiază. Mult mai puțin taninic decât ceaiul, rooibos este foarte ușor de tolerat pentru stomacurile sensibile și poate fi savurat cu sau fără mâncare. African Solstice se potrivește foarte bine cu arome bogate, cum ar fi caramelul, carnea și brânzeturile. Termenul in limba sud africana „Afrikaans” pentru „busuioc roșu” este rooibos si provine din planta Aspalathus Linearis, care crește doar în zona Cedarberg din provincia Western Cape din Africa de Sud. Rooibos a fost consumat de către băștinași ca remediu pe bază de plante timp de secole, dar rooibos, așa cum îl știm, este o invenție relativ recentă. Tehnicile pentru producerea ceaiului negru Keemun au fost importate din China și aplicate la rooibos la începutul secolului XX. O plantă greu de crescut, tehnicile de cultivare pentru Aspalathus Linearis nu au fost stăpânite decât în anii 1930. Începând cu mijlocul secolului XX, consumul de rooibos a devenit foarte răspândit în Africa de Sud, stimulat parțial de credințele că poate ajuta la colicile bebelușilor. În general consumat cu lapte și zahăr în Africa de Sud, rooibos a câștigat rapid popularitate în Europa și America de Nord în ultimul deceniu sau două, unde este adesea băut fără aditivi.