DESCRIERE CEAI HORECA ESTATE DARJEELING
Deși este categorizat ca „ceai negru”, una dintre caracteristicile unice ale Darjeeling-ului este că, de fapt, variază de la verde la oolong și la negru în fiecare lot. În timpul procesului de oxidare (nivelul de oxidare pe care ceaiul îl suferă este unul dintre diferențele cheie între ceaiurile verzi, oolong și negre), ceaiul Darjeeling este rar împrăștiat sau amestecat. Acest lucru înseamnă că unele părți ale ceaiului nu sunt expuse la aer la fel de mult ca altele, lăsând aceste părți mai puțin oxidate, mai aproape de capătul verde al spectrului. Privind frunza ceaiului Darjeeling, se poate observa această combinație de nuanțe de culoare în frunze. Ceaiul nostru clasic Darjeeling provine din Valea Aurie a Darjeeling-ului. Cel mai faimos și protejat loc de cultivare a ceaiului din lume se află la capătul nordic al statului West Bengal din India. Situată în Valea de Sud Kurseong din districtul indian de cultivare a ceaiului Darjeeling, plantația Monteviot este una dintre cele mai mici și cele mai vechi plantații de ceai din India de astăzi. Tea Forté este mândru să ofere această frunză cultivată organic, bine realizată, din plantația Monteviot.
NOTE DE DEGUSTARE
Gust: Indraznet, plin de aroma si care deschide toate simturile;
Nas: Bogat, intens si picant;
Culoare: Negru abanos;
Timp de infuzare : 3-5 minute;
Temperatura de infuzare: 100 grade Celsius;
Ingrediente: Ceai negru.
Contine cofeina: Da
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Certificat organic, producator: CZ-BIO-003.
Distributie ecologica, certificata de SRAC CERT S.R.L., cod: RO-ECO-026.