Istoria cafelei Hardy:
Hardy este un amestec de cafea organic (BIO), atent prăjita in faimoasa prăjitorie milaneză fondată în 1954, acum în proprietatea familiei Maja.
Origine si Compozitie:
–70-80 % Arabica (din Peru și Tanzania – insula Zanzibar), 20–30 % Robusta (din India)
-Certificată Bioagricert & VeganOK
Caracteristici:
-Aroma este delicată cu note si accente citrice de lămâie și portocală amară
-Gustul este acid si intens, echilibrat de o dulceață subtilă, cu nuanțe florale (iasomie, violete), scorțișoară și citrice.
– Se simt și tonuri ușor fructate și cu specific de nuci .
Grad de prajire si intensitate:
– Prăjire medie, cu intensitate echilibrată și conținut moderat de cofeină(4/5 balansata) – ideală pentru un espresso cremos dar nu prea amar.
-Aciditate intensa ( 5/5)
-Cremozitatea este usoara si nu foarte densa ( 2/5)
-Este o cafea care nu prezinta un gust amar (1/5)
De ce merita incercat?
– Blend organic, sustenabil și etic – susține practici agricole durabile.
– Potrivit si pentru vegani si producatori cu responsabilitate sociala
– Stil elegant, fertilizat de moștenirea milaneză a brandului „il Caffè di Milano”.
Dacă doriti sa va rasfatati cu un blend organic, cu caracter citric-floral și o cremă fina, Zanzibar Hardy este o alegere excelenta.