DARJEELING QUINCE - CEAI NEGRU CU NOTE DE GUTUIE

DARJEELING QUINCE - CEAI NEGRU CU NOTE DE GUTUIE

COD: 16323

In stoc

70 Lei

 

Ceai negru cu note inmiresmate de gutuie Faimosul ceai Darjeeling cultivat pe colinele Himalayei este amestecat artizanal cu gutuia. O ceasca fermecatoare si delicioasa cu arome florale si usor gust acrisor. Certificat organic de catre USDA.

Desi este clasificat drept “ceai negru”, una dintre trasaturile unice ale ceaiului Darjeeling este aceea ca, de fapt, el poate varia de la ceai verde la oolong si ceai negru chiar in acelasi pachet. Acest lucru se intampla deoarece, in timpul oxidarii, ceaiul Darjeeling nu este amestecat iar aceasta inseamna ca unele parti ale ceaiului sunt mai putin expuse oxigenului si, deci, oxidarii. Daca te uiti cu atentie la ceaiul Darjeeling vrac, vei observa ca in acelasi pachet vei gasi frunze de ceai de diverse nuante.

Aceasta caracteristica a ceaiului Darjeeling ii ofera arome de alune si muscatel, pe care nu le vei gasi la alte ceaiuri negre. Poate acesta este unul dintre motivele pentru care ceaiul Darjeeling este cunoscut si sub numele de “sampania ceaiurilor”.

Infuzie:3-5 minute, 100 de grade Celsius.

Dimensiuni: 7 cm diametru, 14 cm inaltime. Greutate: 90 g


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


PRODUSE SIMILARE