cana cu infuzor kati

Rating:

Cana noastra fara toarta cu pereti dubli din ceramica si infuzorul din otel inoxidabil care o insoteste fac ca infuzarea ceaiului direct in cana sa devina simpla. Aceasta cana superba pastreaza ceaiul fierbinte datorita celor 2 pereti din care este alcatuita si un confort sporit în manevrare, exteriorul pastrand temperatura ambientala.

 

Cana fara toarta pastreaza ceaiul fierbinte datorita celor 2 pereti din care este alcatuita, ceea ce ofera un confort sporit in manevrare. Are o capacitate de 350 ml si poate fi folosita in cuptorul cu microunde si in masina de spalat vase.

 

Cana Kati are o capacitate de 350 ml. Poate fi folosita in cuptorul cu microunde si in masina de spalat vase. Pachetul include un infuzor din otel inoxidabil si trei pliculete cu frunze de ceai cu diferite arome.

Livrarea se va efectua in ziua urmatoare efectuarii comenzii (cu exceptia zilei de duminica), iar pretul pentru livrare este de 17 RON pentru Bucuresti si 17 RON pentru livrarea in tara.
Plata se va efectua numerar, dupa verificarea integritatii coletului, in conformitate cu factura emisa de catre SC Magie du Chocolat SRL.

Solicita pret HoReCa

Cumpara Cana cu infuzor KATI:

Cana cu infuzor KATI

Tree Top 60.00 lei
Green Grass 60.00 lei
Cranberry Red 60.00 lei
Bird Song 60.00 lei
Green Leaves Stoc 0
Green 60.00 lei
White 60.00 lei
Cherry Blossoms 60.00 lei
Poppy Fields 60.00 lei